Ing. Lukáš Brchl

Projekty

Aplikace umělé inteligence a obrazové analytiky pro edukativní produkt iSophi SMART 3.0

Program
OPPIK - Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost
Poskytovatel
Evropská komise
Kód
, 0025049
Období
2021
Popis
Předmětem inovačního voucheru je vytvoření studie proveditelnosti, návrh dodatečných fyzických nástrojů/pomůcek a softwarová implementace základní sady vyhodnocovacích algoritmů umělé inteligence. Tyto výstupy poslouží jako základní stavební kameny pro nadcházející produkt SMART 3.0, obsahující nové úkoly a jejich automatizovanou zpětnou vazbu (vyhodnocení) s využitím kamerových senzorů, obrazové analýzy a zpracování obrazu.

Software pro video analýzu chování zákazníků před vstupem do retailové pobočky

Program
Operační program Praha - pól růstu ČR
Poskytovatel
Evropská komise
Kód
, 0000605
Období
2021
Popis
Předmětem inovačního voucheru pro společnost NetRex s.r.o. je implementace softwarové aplikace, jejímž cílem je analýza chování osob před výlohou prodejny za pomocí aplikace algoritmů umělé inteligence. Výstupem aplikace by měli být agregované informace o aktivitě osob, které se před výlohou objeví, včetně odhadu jejich biometrických údajů (pohlaví, věk, rasa atd.). To vše v souladu s požadavky GDPR.

Vývoj zařízení pro automatické vyhodnocení indikací defektů metody magnetické práškové a metody fluorescenční penetrační

Program
TREND
Poskytovatel
Technologická agentura České republiky
Kód
FW03010536
Období
2021 - 2023
Popis
Hlavním cílem projektu je automatické vyhodnocení indikací defektoskopických metod, založené na moderních principech vyhodnocování pomocí metod umělé inteligence, strojového učení a deep learningu. Jedná se o dvě metody automatického vyhodnocení indikací defektů - metody magnetické práškové (MPI) a metody fluorescenční penetrační (FPI). Výstupem projektu bude software pro automatické vyhodnocení indikací defektoskopických metod FPI a MPI a zařízení pro automatické nasnímání a detekci indikací v metodě FPI a MPI.