Kariérní veletrh COFIT v letním semestru 2019/2020

Kdy

25. 6. 2020
10:30 – 17:30

První online kariérní veletrh COFIT je matchmaking akce určená pro studenty FIT ČVUT, firemní experty, inovační manažery a HR specialisty. Přinášíme vám nový formát veletrhu, kde se firemní tužky ani bloky nesbírají. Ale nebojte, odnést si totiž můžete motivační odměnu v řádu několika tisíc korun!
 

Během jednoho odpoledne budete mít možnost zúčastnit se videohovorů, chatu a videokonferencí s inspirativními lidmi z IT firem. Připraveno je mnoho zajímavých nabídek spolupráce od letních stáží po práce na plný úvazek. Nově má každá firma vlastní profil, kde naleznete veškeré informace včetně technologického zaměření a nabídek či projektů. Nabídky a projekty je možné prohlížet v samostatné sekci podle jejich typu. Dále naleznete matchmaking kalendář s přehledem lidí, kteří jsou online. Můžete si domluvit soukromý videohovor 1:1, chatovat nebo se připojit na veřejnou videokonferenci s diskuzí.

Každá firma na konci veletrhu určí studenty, mezi které rozdělíme motivační odměnu 5 000 Kč. Můžete si tak odnést zajímavou částku, pokud se zúčastníte více akcí a uděláte na firmy dojem.

Těší se na vás také Kariérní centrum ČVUT, kde vám mohou zkontrolovat CV, LinkedIn profil nebo motivační dopis a doladí ho k dokonalosti. Pomůžou také se zlepšením soft skills, ujasněním směru a se sebepoznáním.

To vše se bude odehrávat na Slacku, připojte se také.
Pomáháme získat praxi a při studiu.

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková