Ing. Lukáš Brchl

Projects

Aplikace umělé inteligence a obrazové analytiky pro edukativní produkt iSophi SMART 3.0

Program
Operational Programme Enterprise and Innovation for Competitiveness
Provider
European Commission
Investigators
Code
, 0025049
Period
2021
Description
Předmětem inovačního voucheru je vytvoření studie proveditelnosti, návrh dodatečných fyzických nástrojů/pomůcek a softwarová implementace základní sady vyhodnocovacích algoritmů umělé inteligence. Tyto výstupy poslouží jako základní stavební kameny pro nadcházející produkt SMART 3.0, obsahující nové úkoly a jejich automatizovanou zpětnou vazbu (vyhodnocení) s využitím kamerových senzorů, obrazové analýzy a zpracování obrazu.

Development of equipment for automatic evaluation of defect indications, magnetic powder method and fluorescent penetration method

Program
TREND
Provider
Technology Agency of the Czech Republic
Investigators
Code
FW03010536
Period
2021 - 2023
Description
Hlavním cílem projektu je automatické vyhodnocení indikací defektoskopických metod, založené na moderních principech vyhodnocování pomocí metod umělé inteligence, strojového učení a deep learningu. Jedná se o dvě metody automatického vyhodnocení indikací defektů - metody magnetické práškové (MPI) a metody fluorescenční penetrační (FPI). Výstupem projektu bude software pro automatické vyhodnocení indikací defektoskopických metod FPI a MPI a zařízení pro automatické nasnímání a detekci indikací v metodě FPI a MPI.

Software pro video analýzu chování zákazníků před vstupem do retailové pobočky

Program
Operational Program Prague - Pole of Growth Czech Republic
Provider
European Commission
Investigators
Code
, 0000605
Period
2021
Description
Předmětem inovačního voucheru pro společnost NetRex s.r.o. je implementace softwarové aplikace, jejímž cílem je analýza chování osob před výlohou prodejny za pomocí aplikace algoritmů umělé inteligence. Výstupem aplikace by měli být agregované informace o aktivitě osob, které se před výlohou objeví, včetně odhadu jejich biometrických údajů (pohlaví, věk, rasa atd.). To vše v souladu s požadavky GDPR.