Seznamovák a Magistrovák startují studium

Začít je vždycky nejtěžší. Se začátky na naší fakultě každoročně pomáhají prvákům studenti vyšších ročníků na seznamovacích kurzech. A statistika říká, že jejich účastníci mají větší šanci si jednou odnést diplom! Pro úplné vysokoškolské nováčky v bakalářském studiu je připraven Seznamovák. Pro prváky v navazujícím studiu je tu Magistrovák. Registrace jsou otevřeny!

Seznamovák nabízí dva turnusy v termínech 29. 8. – 1. 9. 2020 a 1. 9. – 4. 9. 2020. Seznamovací hry na míru pro budoucí ajťáky a spousta informací bez obalu pomůžou prvákům seznámit se a rychle se zorientovat na nové škole. Své zkušenosti jim formou přednášek a diskuzí předají studenti bakalářského i magisterského programu.

Magistrovák proběhne ve víkendovém termínu 4. 9. – 6. 9. 2020. Program je napěchovaný spoustou her spojených s potřebnými znalostmi z bakalářského studia. Nechybí ani dostatek informací o studiu pro ty, co nemají titul Bc. z naší fakulty, ani volný čas pro diskusi se současnými studenty a absolventy magisterského programu.

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková