Kariérní veletrh proběhl online

Omezením posledních měsíců se nevyhnul ani náš kariérní veletrh COFIT, který každý semestr pořádáme v prostorách fakulty ve formě stánků a přednášek partnerských firem. Rozhodli jsme se proto studentům a firmám dát možnost navázat spolupráci alespoň ve virtuálním světě.

První COFIT online proběhl 25. června 2020 a přinesl několik výhod, které se v programu budoucích ročníků usídlí nejspíše natrvalo. Jako hlavní výhodu studenti hodnotili možnost hlubšího probrání nabízené spolupráce a komunikaci v libovolném čase. Online se totiž mohli spojit přímo s firemními experty, které na běžné COFIT často nepotkáte, a komunikovat s nimi i ve dnech po veletrhu. Online veletrh tedy nikdy nekončí!

Škála nabídek byla široká, od letních stáží a zadání závěrečných prací, po práce na plný úvazek. Novinkou tohoto ročníku byly detailní firemní profily, které nahrazovaly informace jinak získávané na stáncích. Každá firma ve svém profilu může prezentovat přehled svého technologického zaměření, nabízených pozic i firemních zástupců. Se zlepšením životopisu nebo LinkedIn profilu studentům pomohli mentoři z Kariérního centra ČVUT.

Více o COFIT online

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková