Den otevřených dveří pro uchazeče o doktorské studium online

9. 4. 2021

Chcete jít po magistru ještě dál? Fakulta zájemcům o doktorské studium nabízí speciální den otevřených dveří pod názvem Ph.D.O.D. Během pár minut se dozvíte to nejdůležitější ohledně doktorského studia prostřednictvím přednášky, po níž bude prostor pro dotazy. Akce se uskuteční 21. 4. 2021 od 18:00 online.

Zažijte den otevřených dveří určený zájemcům o doktorské studium. V rámci krátké přednášky vám doktorský studijní program Informatika představí proděkan pro vědu a výzkum doc. Ing. Štěpán Starosta, Ph.D. společně s našimi doktorandy. Máte dotazy? Bezprostředně po přednášce se můžete zeptat na cokoli, co vás zajímá. 

A proč studovat právě na FIT? Jako doktorand na FIT máte možnost proniknout do zákulisí vědy a výzkumu díky 18 laboratořím a 13 výzkumným skupinám. Doktorský studijní program Informatika vám pomůže rozvinout tvůrčí IT dovednosti a zrealizovat své vědecké nápady, a nastartovat tak svou vědeckou kariéru. Budete mít jedinečnou příležitost spolupracovat s předními firmami a dokonce s nimi dokončit doktorát.

Jaké další výhody nabízí studium na FIT? Zjistěte to online 21. 4. od 18:00. Díky doktorskému studiu vás zkrátka bude bavit dělat vědu na FIT.

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková