Den otevřených dveří ONLINE

Oblíbený den otevřených dveří proběhne 21. ledna 2021 na FIT ČVUT opět mimořádně v online podobě. Akce pod názvem Den otevřených oken se tentokrát neuskuteční přímo na fakultě, ale výjimečně v okně vašeho prohlížeče. Účastníci tak i na dálku zjistí, proč studovat informatiku právě u nás. Prohlédnou si prostory fakulty, dozví se, co na FIT mohou studovat jak v bakalářském, tak i magisterském studium, a budou se moci zeptat na vše, co je zajímá.

Tentokrát si fakulta připravila streamované přednášky jak pro uchazeče o bakalářské, tak i o magisterské studium, ve kterých se dozví vše potřebné o studiu a přijímacím řízení. Uchazeči se také budou moci interaktivně přímo online zeptat na cokoliv ohledně studia, a to jak vyučujících, tak i studentů. Budou moci navíc i navštívit online infostánek, kde se dozví vše o studentském životě.

Studenti se rovněž budou moci během akce z pohodlí svého domova dopodrobna seznámit se všemi bakalářskými i magisterskými specializacemi, které fakulta ke studiu nabízí.

Více o DOD

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková