UniHack 2021

Kdy

5. 3. – 7. 3. 2021

Kde

Online

Rezervace

Do 4. 3. 2021

Registrace

Kategorie

Soutěže

V online podobě proběhne mezinárodní inovační online ideathon UniHack 2021. Studenti i akademici spojí své síly s odborníky, aby přišli s novými způsoby, jak vylepšit vzdělávací systém. Cílem je vymyslet inovace, které pomohou studentům a univerzitám například lépe hodnotit znalosti a zkušenosti absolventů, vylepšit propojování studentů s praxí a navazovat dlouhodobé spolupráce.

Akci organizuje FIT ČVUT ve spolupráci s prg.ai, Unico.ai a CEE Hacks.

O akci

Ideathon je příležitost pro instituce či subjekty přednést inovátorům problém a ti vymyslí vhodné řešení, které bude implementovatelné do praxe. Výsledkem by měly být nové nápady na vylepšení zavedeného vzdělávacího systému a školství.

Na ideathonu budou fungovat také mentoři, lidé z praxe z rozmanitých oborů, kteří týmům s jejich projekty pomohou odborně. Jako motivace inovátorům poslouží krom neocenitelné spolupráce se zkušenými experty následné uplatnění na výsledných projektech i možné ocenění od organizátorů či partnerů akce. Jako témata projektů organizátoři zvolili kromě inovací pro samotné univerzity také inovace pro absolventy.

Registrace

Studenti, absolventi či akademici mohou na UniHack registrovat sebe nebo svůj tým až do 4. 3. 2021. Účastníci si vyberou jedno ze tří témat, kterým by se chtěli zabývat, a následně budou z návrhů ve spolupráci s mentory formulována konkrétnější zadání pro zúčastněné týmy inovátorů, aby byl výsledek co nejefektivnější.  

Registrace na UniHack

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková