Konference LAW FIT o kyberbezpečnosti online

Již po osmé pořádáme konferenci LAW FIT, která spojuje odborníky z oblasti informačních technologií a práva. S ohledem na současná epidemiologická opatření proběhne 6. listopadu konference on-line. Otevře se tak co nejširšímu množství posluchačů, kterým nabídne novinky i praktická doporučení v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Ukazuje se, že státní i komerční instituce jsou dnes ohroženy více ve virtuálním než v reálném světě. Při kyberútocích dochází ke ztrátě citlivých dat i ochromení provozu, a proto by ochrana informačních a komunikačních systémů měla být základním stavebním kamenem každé organizace. Konference LAW FIT chce připomene nejen to, že se jedná o důležité téma, ale prostřednictvím odborníků nabídnout i konkrétní doporučením pro širokou veřejnost.

Konference přinese novinky v oblasti kybernetické bezpečnosti, které představí ředitel odboru regulace Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost Adam Kučínský. Další řečníci se budou věnovat typům útoků a obraně proti nim, jak bezpečnostní problémy a úniky hlásit nebo jak důležité jsou při kyberútocích digitální stopy. 

Účast na konferenci je zdarma po registraci na law.fit.cvut.cz. Sledovat novinky je možné také na profilech konference sociálních sítích Facebook nebo Twitter a pod hashtagem #lawfit. Partnery letošního ročníku jsou KPMGLupa.cz.

Více o LAW FIT

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková