Absolvent FIT se probojoval do finále soutěže IT SPY 2020

11. 11. 2020

Diplomová práce Ing. Petra Nevyhoštěného s názvem „Modulární a rozšiřitelný nástroj pro lokalizaci softwarových chyb“ se dostala do finále soutěže IT SPY 2020. Jedná se o elitní IT soutěž, hodnotící diplomové projekty studentů vysokých škol.

O titul a cenu odborné poroty bojují studenti z IT fakult českých a slovenských univerzit. Zúčastnit se může každý student, který v tomto akademickém roce úspěšně obhájil svou diplomovou práci s IT tématikou. Student FIT ČVUT se dokázal probojovat do finále této soutěže. Bojuje o hlasy nejen vědecké, ale i hlasy veřejnosti. Podpořit jej můžeme zde. Jsme hrdí na naše studenty a na jejich projekty, které vznikají díky nadšení učitelů a studentů na FIT.

Cenu poroty dostane nadprůměrně zpracovaný projekt, který exceluje po stránce zvoleného řešení, z hlediska výzkumného potenciálu, realizace nebo rešerše. Ve finále se rozhoduje, který projekt získal největší uznání poroty. Úspěšní finalisté IT SPY dnes zastávají významné odborné pozice jak ve firemní sféře, tak i na akademické půdě, kde se věnují vědecké práci, popřípadě zakládají vlastní startupy.

V souvislosti s vývojem epidemiologické situace v ČR letošní finále včetně slavnostního vyhlášení výsledků soutěže proběhne online v úterý 15. 12. v čase 14:00–15:00. Akce pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, se se svou prací ročně zúčastní až 2000 soutěžících.

Poster práce „Modulární a rozšiřitelný nástroj pro lokalizaci softwarových chyb“ Petra Nevyhoštěného.

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková