Úvodní seznamovací kurzy pro prváky otevírají registrace

Začít je vždy nejtěžší. Se začátky na naší fakultě každoročně pomáhají prvákům studenti vyšších ročníků na úvodních seznamovacích kurzech. A statistika říká, že jejich účastníci mají větší šanci si jednou odnést diplom! Pro úplné vysokoškolské nováčky je připraven Seznamovák a pro pro studenty prvního ročníku v navazujícím studiu je tu Magistrovák.

Seznamovák nabízí na výběr ze dvou turnusů v termínech 28.–31. 8. 2021 a 31. 8. – 3. 9. 2021. Získat partu mezi spolužáky a rychle se zorientovat na vysoké škole pomůžou prvákům seznamovací hry dělané na míru pro budoucí ajťáky. Své zkušenosti a informace bez obalu jim předají studenti bakalářského i magisterského programu. Hlásit se je možné od 26. června.

Magistrovák proběhne ve víkendovém termínu 3.–5. 9. 2020. Program je nabitý spoustou her spojených s potřebnými znalostmi z bakalářského studia. Nechybí ani dostatek informací o studiu pro ty, co nemají titul Bc. z naší fakulty, ani volný čas pro diskusi se současnými studenty a absolventy magisterského programu. Přihlášky se otevírají 13. června.

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková