Hlasujte pro FIT podcast Jedničky a Nuly!

18. 5. 2023

Hlasujte pro fakultní podcast Jedničky a Nuly v soutěži Podcast roku a vyhrajte i vy hodnotné ceny. Vyhlášeni budou jak absolutní vítězové, tak vítězové jednotlivých kategorií. Hlasovat můžete pouze do 5. června 2023.

Startuje pátý ročník soutěže Podcast roku. Veřejnost hlasuje v hlavní kategorii Podcast roku, ze které vzejdou absolutní vítězové (první až třetí umístění), ale i vítězové jednotlivých tematických kategorií (Zpravodajství a publicistika, Talk show, Veřejnoprávní, Zábava, Životní styl a zdraví, Vzdělávací, True Crime, Sport, Byznys a osobní finance). Odborná porota vybírá vítěze v kategorii Objev roku.

Hlasovat můžete až pro pět podcastů, minimálně pro jeden. Vybírat lze ze všech českých podcastů, které vydaly alespoň jeden díl v termínu od 1. 5. 2022 až po 1. 5. 2023. Jako hlasující můžete vyhrát hodnotné ceny. Vyhrává ten, jehož hlasy byly doručeny jako v pořadí 333., 3 111., 23 000. nebo 45 000.

Hlasujte pro fakultní podcast Jedničky a Nuly, a podpořte tak naše odborníky z FIT, kteří v podcastu jednou měsíčně odpovídají na otázky ze světa jedniček a nul. Podcast moderuje známá popularizátorka vědy Sara Polak. Sara je původem archeoložka a evoluční antropoložka, která popularizuje a demystifikuje umělou inteligenci pro širokou veřejnost. Znělku k podcastu vytvořil hudební producent a absolvent fakulty Jakub Baierl vystupující pod uměleckým jménem Bariel.

HLASOVAT

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková