Den otevřených dveří ONLINE

26. 10. 2020

Tradiční a oblíbený den otevřených dveří proběhne 21. listopadu na FIT ČVUT mimořádně v online podobě. Akce pod názvem Den otevřených oken se tentokrát neuskuteční přímo na fakultě, ale výjimečně v okně vašeho prohlížeče. Účastníci tak i na dálku zjistí, proč studovat informatiku právě u nás. Prohlédnou si prostory fakulty, dozví se, co na FIT mohou studovat, a budou se moci zeptat na vše, co je zajímá. 

Fakulta si pro účastníky akce připravila streamovanou přednášku, ve které se dozví vše potřebné o studiu a přijímacím řízení. Uchazeči se také budou moci interaktivně zeptat na cokoliv ohledně studia, a to jak vyučujících, tak i studentů. 

Den otevřených oken představí fakultu také prostřednictvím komentovaného 360° videa, kde průvodce divákům prozradí, jak to na FIT chodí. Účastníci tak proniknou do specializovaných laboratoří, učeben a dalších prostor fakulty. Studenti se rovněž budou moci během akce z pohodlí svého domova dopodrobna seznámit se všemi bakalářskými specializacemi, které fakulta ke studiu nabízí.

Více o DOD

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková