Zažijte veletrh COFIT ve virtuálním atriu fakulty

18. 3. 2021

Fakulta ve dnech 22.–25. 3. 2021 pořádá COFIT, kariérní veletrh a technologickou konferenci. Cílem akce je nabídnout studentům FIT ČVUT ty nejlepší možnosti praxe při studiu. Akce se uskuteční ve virtuálním atriu Nové budovy ČVUT a je určena pro studenty všech bakalářských, magisterských a doktorských programů a také pro absolventy.

Cílem této networkingové akce je představit aktuální výzkumné projekty na fakultě a možnosti spolupráce s firemními experty, inovačními manažery, HR specialisty, akademickými experty z laboratoří a studenty. 

COFIT online nabídne live stream technologických diskuzí COFIT talk s vyučujícími a experty z výzkumných laboratoří a partnerských firem. Na nástěnce spolupráce si návštěvník akce bude moci vybrat z nejrůznějších nabídek spolupráce, projektů a stáží. Online networking nabídne aktivity v podobě COFIT hacků a workshopů.

FIT je progresivní a multioborová instituce, vyzbrojuje své studenty nejen špičkovým vzděláním, ale i uvedením jejich znalostí do praxe. Setkat se s experty nikdy nebylo snazší!

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková