Letní škola Design Sprint 2022

13. 6. 2022

FIT ve dnech 25.–29. července 2022 pořádá Design Sprint, letní školu FIT ČVUT v Praze. Letní škola Design Sprint je určena pro studenty středních škol, které zajímají moderní digitální technologie. Studenti se naučí, jak na ideaci, prototypování i testování, a vše si prakticky vyzkouší na vlastním týmovém projektu. Tématem letní školy bude město a udržitelný rozvoj.

Uchazeči budou pracovat unikátní metodou design sprint, vyvinutou původně společností Google, díky které lze během 5 dnů přejít od nápadu přes testování až k finálnímu návrhu produktu nebo služby. Během kurzu se seznámí s technologiemi, jako jsou virtuální a rozšířená realita nebo vizualizace, a metodami návrhu, prototypování a testování. 

Pro účast nejsou nutné žádné vstupní znalosti v oblasti programování či designu. Akce je zdarma a bude probíhat po celý den formou dopoledních přednášek v prostorách fakulty a odpoledních praktických workshopů nebo exkurzí po Praze.

Chtěli byste se zúčastnit také dalších akcí pro uchazeče pořádaných FIT ČVUT? Přihlaste se k odběru novinek a buďte v obraze. 

Přihlásit se k odběru novinek

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková