Martin Mazanec (Fitify): Appka, která hýbe světem

Kdy

22. 3. 2023
18:00

Kde

Posluchárna T9:155

Thákurova 9, Praha 6

Rezervace

Registrace

Záznam

YouTube

Přijďte si poslechnout, jak se ze studentského startupu stal celosvětově úspěšný projekt. Bc. Martin Mazanec, absolvent FIT ČVUT, vám prozradí, jak spolu s kamarádem Matoušem Skálou vyvinuli aplikaci Fitify, se kterou nyní cvičí přes 20 milionů lidí ze 180 zemí světa.

Anotace

Bolela ho záda, tak vytvořil aplikaci na cvičení. Z té se po vydání stal hit. Bc. Martin Mazanec, absolvent FIT ČVUT, spolu s Matoušem Skálou ze studentského projektu vybudovali aplikaci Fitify, kterou si stahují lidé po celém světě. Přestože vznikli v roce 2018, financovali se sami z vlastních zdrojů – tzv. bootstrappingem. To platilo až do nedávna, v dalším rozvoji jim pomůže investice v hodnotě 2,5 milionu dolarů od Reflex Capital Ondřeje Fryce. Martin se také v roce 2021 umístil ve výběru 30 pod 30 časopisu Forbes.

Po přednášce bude prostor pro dotazy. Akce je vhodná nejen pro studenty, kteří se chystají založit vlastní technologický startup, ale během diskuze bude také příležitost dotknout se ryze technických věcí. Přečtěte si více o Martinovi a úspěchu Fitify. Informace se dozvíte také z jeho LinkedInu nebo v článku na CzechCrunch

Záznam předášky

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková