Kariérní veletrh COFIT v zimním semestru 2023/2024

Kdy

17. 10. 2023
10:00 – 17:00

Kde

Atrium Nové budovy ČVUT

Thákurova 9, Praha 6

Rezervace

Bez registrace, zdarma

Hledáte téma závěrečné nebo semestrální práce, brigádu, stáž nebo uplatnění po studiu? Kariérní veletrh COFIT vám představí na 60 firem z IT a fakultní laboratoře. Poradíme, jak hledat pracovní příležitosti a představíme studijní program Industrial PhD. Můžete využít profesionálního poradenství od Kariérního centra ČVUT nebo konzultovat své startupové nápady se zkušenými mentory.

Úterý 17. října 2023, 10:00–17:00
Atrium Nové budovy ČVUT

Web akce Mapa veletrhu Nabídky práce

Program

Stánky firem

10:00–17:00
Atrium Nové budovy ČVUT

Poznejte na 60 IT firem a zjistěte, jaké nabízejí možnosti spolupráce již během studia. Na stánkách budou probíhat také různé aktivity a soutěže.

MAPA VELETRHU VYSTAVOVATELÉ

Jak (spolu)pracovat při studiu

10:00–17:00
Info stánek
Jak hledat pracovní příležitosti

Na info stánku vám rádi poradíme jak vyhledávat nabídky na našem webu. Můžete vybírat z projektů, stáží, témat závěrečných a semestrálních prací i úvazků. Platforma umožňuje odebírat nabídky práce na míru.

NABÍDKY PRÁCE

Industrial PhD

Industrial PhD je doktorát realizovaný ve spolupráci s firmou, která studenta podporuje pomocí stipendia. Přemýšlíte o Industrial PhD? Stavte se za námi na stánku nebo nás kontaktujte na ssp@fit.cvut.cz

ROZHOVOR O INDUSTRIAL PHD

Startupové a projektové poradenství

12:00–14:00
Info stánek

Máte nápad na nový business, ale nejste si jisti, jestli to má šanci na úspěch? Nebo už máte rozběhnutý projekt a řešíte konkrétní problém? Využijte možnost konzultace se zkušenými mentory ze světa technologických startupů, kteří vám ochotně poradí, podělí se o cenné zkušenosti a inspirují vás na cestě za úspěchem.

Mentoři
  • Pavel Kordík
    Proděkan pro spolupráci s průmyslem FIT ČVUT
  • Peter Deďo
    Peter je ekonomický geograf a jeho srdeční záležitostí jsou technologie a budoucnost jako taková. Pracuje jako analytik v Pražském inovačním institutu a snaží co nejvíce přispět k tomu, aby lidé jako vy měli co nejlepší podmínky pro rozvoj svých nápadů.

Kariérní centrum ČVUT

10:00–17:00
Stánek #5

Využijte profesionální poradenství od Kariérního centra ČVUT. Vyzkoušejte si přijímací pohovor bez stresu. Vylepšete si svoje CV a LinkedIn. Získejte představu o svých silných a slabých stránkách a co a jak dále rozvíjet, abyste si vybrali práci, která vás bude bavit.

Koho potkáte na stánku
  • Iva Hájková Peláková / 12:00–15:00
    Ivča je koučka, kariérová poradkyně a lektorka seberozvoje. V KáCéčku studentům pomáhá zvládnout studium, připravit je na budoucí kariéru a věnovat se osobnímu rozvoji na koučinku a konzultacích.
  • Pavel Šmída / 10:00–17:00
    Pavel má na starosti propagaci aktivit KáCéčka, spravuje sociální sítě, web a newsletter. Prezentuje Kariérní centrum na veletrzích, seznamovacích kurzech, spolupracuje s PR odděleními jednotlivých fakult ČVUT.

VÍCE O KC ČVUT

Za obsah stránky zodpovídá: Bc. Veronika Dvořáková